Skip to content
Menu
Home
Menu
Dining & Events
Over James
Contact
0416-202855
Lunchkaart
12.00 uur tot 15.30 uur
Salades
HERFST
pompoen / vijg / radijs / walnoot / feta / balsamico
1400 cent
CARPACCIO
Parmezaan / bread beans / rucola / zongedroogde tomaat / truffelcrème
1450 centsupplement: eendenlever 450 cent
ZALM
gerookte zalm / radijs / zoetzure rode ui / wakame / cashewnoot / norikrokant / wasabi crème
1475 cent
open SaNDWICHES
ZALM EN TONIJN
gerookte zalm / tonijnsalade / wakame / zoetzure rode ui / cashewnoot / norikrokant / wasabi crème
1550 cent
BRIE
vijgen / appel / walnoot / truffelhoning
1400 cent
CARPACCIO
Parmezaan / bread beans / rucola / zongedroogde tomaat / truffelcrème
1450 cent
Broodkeuze: bruin of wit
uitsmijters
UITSMIJTER HAM EN KAAS
980 cent
UITSMIJTER HAM OF KAAS
920 cent
UITSMIJTER BACON
1150 cent
UITSMIJTER JAMES**
Serranoham / Parmezaanse kaas / olijf / zongedroogde tomaat / rucola
1275 cent
Broodkeuze: bruin of wit
Tosti’s
KAAS OF HAM
tostisaus
750 cent
HAM EN KAAS
tostisaus
850 cent
PULLED PORK
kaas / gebakken uitjes / tostisaus
995 cent
Broodkeuze: bruin of wit
Soepen
TOMATENSOEP **
gehakt / basilicum / extra virgin olijfolie
850 cent
POMPOENSOEP**
chorizo / speculaascroutons / peterselie
850 cent
JAMES TIME
JAMES TIME VLEES
carpaccio / bourgondische kroket / tomatensoep / wit of bruin brood
1450 cent
JAMES TIME VIS
gerookte zalm / bourgondische kroket / tomatensoep / wit of bruin brood
1450 cent
JAMES TIME VEGA
muhamara / vegetarische kroket / tomatensoep / wit of bruin brood
1450 cent
KROKETTEN
2 BOURGONDISCHE KROKETTEN
koolsla / mosterd / wit of bruin brood
1350 cent
2 GARNALEN KROKETTEN
koolsla / cocktailsaus / wit of bruin brood
1550 cent
2 VEGETARISCHE KROKETTEN
koolsla / mosterd / wit of bruin brood
1350 cent
SPECIALS
GAMBA PIL PIL
Turks brood / rode peper / lente ui / knoflook / aioli
1450 cent
HETE KIP
Turks brood / gemarineerde kippendijen / rode peper / paprika / taugé / bosui / gebakken ui / chilisaus
1450 cent
KIP HOTDOG TEXAS STYLE
jalapeno / gebakken ui / bosui / srirachamayonaise
1350 cent
TRADITIONELE CARPACCIO
Parmezaan / broad beans / rucola / zongedroogde tomaat / truffelcrème
1450 centsupplement: eendenlever 450 cent
SATÉ JAMES
varkenshaas / taugé / bos ui / seroendeng / gebakken uitjes / kroepoek / pindasaus
2150 cent
** vegetarisch mogelijk
Reserveren
Boek jouw tafel direct
Als je wilt reserveren kun je dit telefonisch doorgeven via:
0416 – 202855